Ce facem

La Roddia credem in relatii. Trainice, convingatoare si cu un scop comun: de a conecta Branduri care ofera servicii si produse excelente cu Oamenii care au nevoie de ele. Credem ca cea mai puternica legatura se gaseste intotdeauna intre Branduri cu valori si Oamenii care le impartasesc.

Suntem agentii acestei legaturi. Este un fel nou (dar si stravechi) de a privi lumea: din perspectiva conexiunii. Credem ca suntem deja conectati in toate felurile posibile. In ultimii 10 ani am luminat calea catre aceasta conexiune fireasca. Fiecare dintre cele peste 1100 de proiecte pe care le-am lucrat alaturi de 150 de branduri ne-a dat ocazia sa folosim Empatia, Creativitatea si Povestile pentru a ajuta aceasta relatie puternica sa prinda viata.

Iata o lista cu activitatile noastre preferate:

 • Campanii integrate

  Un rau are mai multe trasee pana la ocean. Cand cream o viziune de marketing, o insotim pana la final si o urmam pe orice drum care trebuie vizitat pentru a fi complet exprimata. De aceea, cele mai multe proiecte de care ne ocupam sunt integrate: proiecte 360° care includ orice mediu util pentru a devolta acea relatie puternica la care aspiram.

 • Inovatie creativa

  In munca noastra zilnica ne concentram sa impingem granitele creative si sa reinterpretam ceea ce este posibil la fiecare proiect. Respectul pe care il avem pentru creativitate este o trasatura pe care o impartaseste intreaga echipa. Scopul nostru este sa devenim mai buni, mai indrazneti si mai surprinzatori de fiecare data, pentru ca suntem de parere ca fiecare fiinta umana recunoaste si raspunde in mod natural la creativitatea autentica.

 • Actiuni digitale

  Zona digitala nu este un "aspect" al activitatii noastre, ci este un fel nou de a privi interactiunea insasi. Internetul este mediul esential al conexiunii pentru ca da o voce Oamenilor si duce la nasterea dialogului egal intre acestia si Branduri. De la social media si pana la media neconventionala, lumea noastra este digitala si suntem pregatiti pentru ea.

 • Evenimente si marketing experiential

  Poti sa iti imaginezi un mod mai bun de a folosi Povestile, altul decat in persoana? Noi nu. De aceea organizam si conceptualizam evenimente si experiente care creeaza conexiune interactiva exact acolo unde se intalnesc oamenii. Si, asa cum facem in toata activitatea noastra, tintim spre rezultate remarcabile ce raman memorabile mult timp.

 • Productie si implementare

  O calatorie include un pas de inceput si unul final, iar amandoua au aceeasi importanta. In fiecare proiect, toate partile povestii trebuie sa se alinieze. De aceea pretuim ultimul pas al implementarii propriu-zise si il tratam cu aceeasi atentie la detalii cum am facut-o cu toti pasii anteriori.

 • Comunicare interna

  Sa ii cunosti pe altii inseamna sa te cunosti pe tine insuti. De aceea ridicam Empatia la rang inalt. Cand vine vorba de a comunica in interiorul unei companii, folosim tot ceea ce cunoastem despre Oameni ca sa cercetam in adancime si sa aducem la suprafata solutii interne ce fac o afacere sa functioneze ca o singura entitate.

Ne bucuram ca ai initiat discutia ! Mesajul tau a fost trimis tau si iti vom raspunde curand.

© 2021 Roddia